Onze Werkwijze

PowerApps Specialist ontwikkelt samen met jouw de perfecte PowerApps oplossing. We doen dit stap voor stap en hierbij staan bedrijfsdoelen, PowerApps UX en UI centraal. Dit doen we door onze kennis van de vele mogelijkheden te benutten. We zoeken verbinding tussen de gebruiker en de bedrijfsdoelen en vinden daar samen de perfecte oplossing voor. Daarbij geloven we dat het process net zo waardevol is als het eindproduct. De wereld verandert snel. En daarmee ook de behoefte. Nadat we de PowerApp hebben geïmplementeerd bieden we gebruikers-support en passen we jouw App aan naar behoefte.

1. Definitie en Design

Welk probleem wil je oplossen? Wanneer is de oplossing een succes? Dit zijn zomaar wat vragen waar we mee beginnen. Hierdoor ontstaan een prettige dialoog wat ons beiden helpt om te ontdekken welke oplossing het best gaat passen.

2. App Selectie

Als een PowerApp daarbinnen dan ook een prominente rol kan krijgen gaan we kijken wat er kan. Een standaard App of een maatwerk App speciaal voor jou? Wil je de App door ons laten ontwikkelen, wil je het zelf of samen doen. Welke richting we ook kiezen, er volgt een passend voorstel.

3. App Development en Inpassing

Nadat het voorstel passend is gemaakt op de behoefte zorgen we dat de geselecteerde App wordt ontwikkeld en – na acceptatie – binnen jullie Microsoft omgeving wordt ingepast. Hierbij werken we samen met jullie tenant beheerder om services en systeeminrichting in lijn te brengen met de PowerApp . Nadat de werking van de PowerApp is getest en gevalideerd kunnen jullie direct aan de slag.

4. Service en beheer

Om de werking van de PowerApp te kunnen garanderen en om aansluiting te blijven houden bij de veranderende wereld zal PowerApps Specialist ook na inpassing betrokken blijven. We doen dat in de vorm van een Service Contract waarin we duidelijk en op maat afspraken maken.

Om goed mee te kunnen bewegen met veranderingen en om geavanceerde functies te kunnen benutten verwachten we dat er ook toekomstige behoeften, aanpassingen en upgrades nodig zijn. PowerApps Specialist gaat graag een duurzame relatie aan om ook hierin van toegevoegde waarde te zijn.

Spreekt dit jou aan?

Neem dan contact met ons op als je samen met ons wilt ontdekken wat PowerApps voor jou kan betekenen. Bel ons dan of stuur een bericht met je contactgegevens via onderstaande knop.